Районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

У Центрі дитячої та юнацької творчості № 2 27 квітня 2017 року було проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В рамках фестивалю проведено конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій..

Фестиваль проводився з метою популяризації та пропаганди серед дітей і молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

У конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій взяли участь представники 9 загальноосвітніх навчальних закладів: ХГ № 39, ХЗОШ №№ 54, 59, 76, 92, 127, 130, 153, ХСШ № 93.

За підсумками конкурсу літературно-музично-спортивних міні-композиціймісця розподілились наступним чином:

Гран –при отримала команда ХГ № 39 «На абордаж», яка продемонструвала нові сценічні форми у пропаганді здорового способу життя та показала високий рівень фізичної та художньої підготовки.

I місце – команда „Самі з вусами” ХЗОШ № 153 та команда «Кредо» ХЗОШ № 59.

II місце – команда «Фортуна» ХЗОШ № 130, команда «Майбуття» ХЗОШ № 54 та команда «Спортивні хлопці» ХЗОШ № 127.

III місце – команда „Open fan” ХЗОШ №92, команда «Healthy - chellenge» ХСШ № 93 та команда „Євротур” ХЗОШ № 76.

Учасники фестивалю поширювали кращий досвід з профілактики запобігання негативним проявам серед молоді, використовуючи вокальні, хореографічні, спортивні здібності, літературно-мистецькі засоби, власне бачення проблеми з активної позиції самих підлітків, що мало особливо переконуючу силу та мотивацію на здоровий спосіб життя.

Фотогалерея...

Кiлькiсть переглядiв: 145