Свято ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА в Новобаварському районі

Травень - для школи місяць особливий. Все наповнюються очікуванням, підводяться підсумки року, планується відпочинок. Саме в травні в школах з нетерпінням очікують самих найулюбленіших шкільних свят: Останнього дзвоника та Випускного вечора.

Приємний сюрприз чекав на абсолютно всі школи нашого району. З напутнім словом і щирими побажаннями успіхів у дорослому самостійному житті приїхали привітати випускників та їх батьків шановні гості: голова адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради Тетяна Анатоліївна Цибульник, депутат Харківської обласної ради Олександр Юрійович Ткаченко, депутат Харківської міської ради Юрій Ігорович Медведєв, заступники голови адміністрації Новобаварського району Олена В'ячеславівна Жученко, Оксана Володимирівна Башлай, помічник депутата Харківської міської ради, першого заступника Харківського міського голови Терехова І.А. Любов Дмитрівна Калиниченко, директор підприємства «SANTAN» Паламарчук Олександр Михайлович, директор КП "Харківміськліфт" Топчій Олексій Олександрович, приватний підприємець Неллі Юріївна Цибульник.

Ранок, школа причепурилася, вже з ранку чутні нетерплячі голоси малюків, в них вплітаються "дорослі" розмови старшокласників. Ще мить - і почнеться лінійка!

Школа притихла - і ось вже звучать фанфари, радісні оплески для випускників, теплі і мудрі слова вітання від губернатора і мера. Звичайно, в кожній школі все по-своєму: пісні, ніжний чарівний вальс старшокласників, сльози радості, мрії, що летять вгору разом з різнокольоровими кульками. Але ось настає момент, який об'єднує свята у всіх школах - вся округа чує, нарешті, довгоочікуваний ОСТАННІЙ ДЗВОНИК. Десь він звучить дзвінко і зухвало, десь солідно й басовито, але зустрічають його з однаковим захопленням у всіх школах.

До побачення, школа! Привіт, літні канікули!

Галерея...

Кiлькiсть переглядiв: 207