Урочиста зустрiч голови ХОДА Райнiна І.Л. «Інтелектуальний потенціал Харківської області»

25травня 2016рокувідбулася урочиста зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації РайнінаІ.Л. з учнями-переможцями інтелектуальних змагань 2015/2016навчального року та молодими науковцями – лауреатами іменних стипендій облдержадміністрації в галузі науки у 2016 році.

Під час спілкування з інтелектуально обдарованою молоддю губернатор відзначив досягнення учнів та науковців Харківської області.

Відзнаки Харківської обласної державної адміністрації вручено двом представникам Жовтневого району:

Миславському Іннокентію, учню 11 класу Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 162, який посів Імісце на ІVетапі Всеукраїнських учнівських олімпіадз навчальних предметів у 2015/2016 навчальному році та Якушко Анастасії, учениці 6 класу Харківської гімназії № 65, яка отримала Диплом І ступеню на ІVетапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

По завершенню зустрічі учасники мали змогу особистого невимушеного спілкування з головою Харківської обласної державної адміністрації РайнінимІ.Л. та зробити фотографії на згадку.

Вітаємо переможців та їх наставників!

Кiлькiсть переглядiв: 82